Hier & Dhaar

Je wilt goed haar wat bij jouw way of life past, tips & tricks van een professional en een gezellig gesprek in een creatieve omgeving? Dan zit je goed bij Hier en Dhaar want dat is dé kapsalon in het hartje van Breda waar persoonlijke aandacht voor jouw haar centraal staat. In deze veelzijdige salon is iedereen welkom ongeacht je leeftijd of haartype, bij ons gaat iedereen met een smile naar huis!

 

Knippen, kleuren, verzorging of stylen bij Hier en Dhaar regelen we alles tot in de puntjes. We werken met de exclusieve milieuvriendelijke producten van NYCE en Kevin Murphy  die zorgen voor de ultieme verzorging en finishing touch. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en kijken wat het beste past bij jouw type haar. ‘Ik werk met echte mensen die naar huis gaan met goed geknipt haar wat ze zelf ook zo in model kunnen brengen. Dat is mijn visitekaartje’ aldus Jeffrey Den Dikkenboer eigenaar van Hier en Dhaar.

 

Bij Hier en Dhaar hechten we veel waarde aan creativiteit. We houden het niet alleen bij haar, maar richten ons op creativiteit in alle mogelijke vormen.  Zo stelt Hier en Dhaar ruimte beschikbaar voor opkomende kunstenaars en worden er evenementen georganiseerd om artiesten en ander talent aan Breda voor te stellen. Kom dus zeker een kijkje nemen in de salon en laat je verwennen en inspireren.

 

Tot snel!

Bel 076-7851044 of maak online een afspraak

Voor vragen en klachten WhatsApp naar 06-38372378