schilderijen03b
Bel 076-7851044 of maak online een afspraak
Voor vragen en klachten WhatsApp naar 06-38372378

Kapsalon Breda centrum

Ben jij op zoek naar een kapper in Breda centrum? Hier en Dhaar is de kapsalon in Breda centrum waar creatieve en eigenzinnige ideeën tot leven komen. Naast kapsalon willen wij een beleving meegeven aan de klant, dit zorgt ervoor dat de klant met een glimlach terug het centrum van Breda inloopt. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij met jouw wensen en behoeftes dat je bij ons met een glimlach vertrekt. Door het gebruik van exclusieve milieuvriendelijke producten zorgen wij voor een extra dimensie aan jouw haar!

Hier en Dhaar; meer dan alleen een kapper in Breda centrum

Hier en Dhaar hecht veel waarde aan creativiteit, dit uit zichzelf niet alleen in onze geknipte creaties. Maar wij werken ook samen met kunstenaars, wij stellen onze ruimte beschikbaar. Daarnaast wordt er in onze kapsalon in Breda centrum evenementen georganiseerd om andere opkomende artiesten een podium te bieden, wij zijn dus niet alleen kapper!

Knippen is onze passie

Bij onze kappers en in onze kapsalon in het centrum van Breda bent u verzekerd van kwaliteit, expertise en bovenal een goed kapsel. Door jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht zorgen wij dat u nooit meer naar een andere kapsalon wilt. Wij bieden meerdere diensten aan!

Benieuwd naar onze kapsalon in het centrum van Breda? Kom een langs!

Ben jij benieuwd naar onze kapper in hartje Breda centrum? Of heb je vragen over onze knipmethodes? Je bent altijd vrij om te bellen voor eventuele vragen of opmerkingen, wij zullen jou graag te woord staan! Ook kan je bij ons online een afspraak maken als je al overtuigd ben van onze knipkwaliteiten. Wij zijn te bereiken via het nummer: +31 (0)76 785 1044.Maak online een afspraak

Bekijk ook:
Balayage kapper Breda  |  Dameskapper Breda  |  Haar kleuren vrouwen Breda  |  Haar verven kapper Breda  |  Balayage kapper Breda

Waarom Hier en Dhaar?

  • Persoonlijke aandacht
  • Creatief
  • Verwennen en Inspireren

Hier en Dhaar

Reigerstaat 14
4811 XB Breda
+31 (0)76 785 1044